خانه / غذاهای ایرانی / طرز تهیه آش رشته برای ماه رمضان ۹۶ همراه با تزیین آش رشته

طرز تهیه آش رشته برای ماه رمضان ۹۶ همراه با تزیین آش رشته

طرز تهیه آش رشته برای ماه رمضان ۹۶ همراه با تزیین آش رشته

-تهیه-آش-رشته-1

طرز تهیه آش رشته برای ماه رمضان ۹۶ همراه با تزیین آش رشته را در دنیای غذاهای ایرانی سایت دیلی مشاهده نمایید .


dailys.ir_-2
-تهیه-آش-رشته-2
آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.
-تهیه-آش-رشته-3
مواد لازم آش رشته:
 

لوبیا چیتی ۱ لیوان
نخود ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
 لوبیا سفید  ۱ لیوان
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
 رشته آش ۶۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ لیوان
سیر داغ ۱/۲ لیوان
نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین
کشک ۱ کیلو گرم
 سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج)  ۲ کیلو گرم

 
طرز تهیه آش رشته :
حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.
نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.
یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.


-تهیه-آش-رشته-4
نکات مهم در پخت آش رشته
۱ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.
۲ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.
۳ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
۵ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.
۶ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.
۷ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.
۸ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.
۸ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).
۱۰ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.
۱۱ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.
۱۲- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.
dailys.ir_-2

آموزش طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه نذری (روش تزیین آش رشته)

-تهیه-آش-رشته-5

آموزش و تصاویر زیبا از تزیین آش رشته مجلسی و جدید

-تهیه-آش-رشته-6

تزیین آش رشته ۹۶ – ۲۰۱۷

-تهیه-آش-رشته-7

مدل های خوشمزه تزیین آش رشته در ماه رمضان

-تهیه-آش-رشته-8

الگوهای زیبا برای تزیین آش رشته

-تهیه-آش-رشته-9

روش هایی زیبا برای تزیین آش و سفره آرایی افطار

-تهیه-آش-رشته-10

آموزش تزیین انواع آش

-تهیه-آش-رشته-11

ايده هاي فوق العاده زيبا براي تزيين آش رشته

-تهیه-آش-رشته-12
dailys.ir_-2
مطالب مرتبط در سایت دیلی :
طرز تهیه حلیم همراه با تزیین حلیم
طرز تهیه شله زرد همراه با تزیین شله زرد
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی برای ماه رمضان
طرز تهیه حلوا همراه با تزیین حلوا
آموزش کامل درست کردن فرنی با آرد برنج و نشاسته
dailys.ir_-2

طرز تهیه آش رشته برای ماه رمضان ۹۶ همراه با تزیین آش رشته

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme