خانه / اخبار / طرز تهیه ی کیک لیدی بالتیمور

طرز تهیه ی کیک لیدی بالتیمور

 

طرز تهیه ی کیک لیدی بالتیمور

 

کیک لیدی بالتیمور یک کیک منحصر به فرد است که برای موقعیت های خاص درست می شود و بسیار غنی است. لایه های این کیک پر از میوه های خوشمزه و گردو می باشد و روی کیک با یک لایه خامه ی سفید خوشمزه پوشانده شده است. دستور پخت این کیک قدیمی است و احتمالا فراموش شده است اما این کیک برای مدت ها مورد علاقه ی افراد زیادی واقع شده است. این کیک برای تعداد ۸ الی ۱۰ نفر کافی می باشد.

-لیدی-بالتیمور

کیک لیدی بالتیمور

 

مواد لازم :

۲۷۵ گرم آرد ساده

۲/۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۲/۱ قاشق چای خوری نمک

۴ عدد تخم مرغ

۳۵۰ گرم یا ۴/۳ فنجان شکر

یک عدد پرتقال بزرگ رنده شده

۱ فنجان آب پرتقال تازه

۱ فنجان روغن گیاهی

گردو ( برای تزئین )

۲ عدد سفیده ی تخم مرغ

۳۵۰ گرم یا ۴/۳ فنجان شکر

۵ قاشق غذاخوری آب سرد

۴/۱ قاشق چای خوری خامه تارتار

۱ قاشق چای خوری عصاره ی وانیل

۳/۱ فنجان گردو خرد شده

۳/۲ فنجان کشمش

۳ عدد انجیر خشک خرد شده

 

مراحل آماده سازی کیک :

۱٫ فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد / ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید. ۲ قالب کیک ۲۳ *۹ سانتی متری را چرب کنید. در یک کاسه آرد, بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲٫ در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و به کمک همزن برقی با شکر مخلوط کنید تا به رنگ لیمویی تغییر کند. سپس پرتقال رنده شده, آب پرتقال و روغن را اضافه کنید.

 

  1. سرعت همزن برقی را روی کم تنظیم کنید و آرد را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را در دو قالبی که آماده کردید, بریزید.

 

  1. به مدت ۳۰ دقیقه کیک را در فر بپزید و بعد از این مدت یک عدد خلال دندان را وارد کیک کنید, اگر تمیز از کیک خارج شد کیک کاملا پخته است در غیر این صورت به مدت بیشتری آن را در فر قرار دهید.

 

 

مراحل آماده سازی لایه ی روی کیک :

 

  1. سفیده ی تخم مرغ, شکر, آب و خامه تارتار را با هم مخلوط کنید و ظرف را روی بخار آب جوش قرار دهید. سپس به کمک یک همزن برقی تا زمانی مواد را هم بزنید تا ضخیم شود. سپس کاسه را از روی حرارت بردارید و عصاره ی وانیل را اضافه کنید و هنوز به هم زدن ادامه دهید. گردو, کشمش و انجیر را به مواد اضافه کنید.

 

  1. خامه ای که درست کردید را روی کیک پخش کنید. سپس لایه ی بعدی کیک را روی خامه ها قرار دهید و مجددا خامه بریزید و برای تزئین از کمی گردو استفاده کنید.

 

منبع : طرز تهیه ی کیک لیدی بالتیمور

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme