خانه / ماه رمضان / طرز تهیه انواع غذاهای ماه رمضان برای افطار ۹۶

طرز تهیه انواع غذاهای ماه رمضان برای افطار ۹۶

طرز تهیه انواع غذا برای افطار ماه مبارک رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-1

طرز تهیه انواع غذاهای ماه رمضان برای افطار ۹۶ را در دنیای غذاهای ایرانی و غذاهای خارجی سایت دیلی مشاهده نمایید .

dailys.ir_-2

طرز تهیه بیفتک برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-2
مواد لازم : برای ۵ نفر

گوشت بی استخوان گوساله ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
کره ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۰/۵ کیلو
برگ بو ۴ عدد
فلفل به مقدار لازم

 طرز تهیه بیفتک :
گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید .
اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .

dailys.ir_-2

طرز تهیه استیک برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-3

مواد ‌لازم برای ۱ نفر:

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده ۲ تکه (۲۵۰ گرم)
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌ فرنگی خرد شده ۱عدد
پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
نخود پخته ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

روش تهیه استیک:

گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت ۳- ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.

dailys.ir_-2

طرز تهیه کباب تابه ای به روشی تازه برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-4
با اینكه این نوع كباب هم به لحاظ ظاهری و هم به لحاظ طعم و مزه با كباب تابه‌ای‌های رایج متفاوت است ولی زمان لازم برای پخت آن با كباب‌های معمولی چندان تفاوتی ندارد.
كباب تابه‌ای اگرچه به لحاظ پخت، غذای پردردسری نیست و پختن آن به طور معمول روی اجاق گاز نیز به زمان خیلی زیادی نیاز ندارد ولی هر چقدر هم كه سریع آماده شود، هرگز به سرعت مایكروفر نخواهد بود.
البته با اینكه این نوع كباب هم به لحاظ ظاهری و هم به لحاظ طعم و مزه با كباب تابه‌ای‌های رایج متفاوت است ولی زمان لازم برای پخت آن با كباب‌های معمولی چندان تفاوتی ندارد. برای این منظور حدود ۱۰ دقیقه زمان پخت در مایكروفر كافی است كه علاوه بر زمان موردنیاز برای مرحله آماده‌سازی مواد این غذا، به طور جمع ۲۵ دقیقه خواهد شد.
مواد لازم:

گوشت چرخ‌كرده ۵۰۰ گرم
پیاز كوچك یك عدد
سیر یك حبه
رب گوجه‌ فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری
خمیر نان فانتزی خشك‌شده یك پیمانه
تخم‌مرغ یک عدد
پودر آویشن خشك یك قاشق چای‌خوری
جعفری خردشده ۲ قاشق چای‌خوری
گوجه‌فرنگی متوسط یك عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
پیازچه یك دسته كوچك
روغن مایع گیاهی ۳ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه کباب تابه ای به روشی تازه:
۱ ـ ابتدا كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و گوشت چرخ كرده را در آن بریزید و پیاز را پس از پوست كندن در آن رنده كنید.سیر را نیز پوست كنده و ریز خرد كنید. گوجه‌ فرنگی را هم با پوست به قطعات خیلی كوچك تقسیم كنید.
۲ ـ همه سبزیجات خردشده را همراه بقیه مواد ذكرشده در فهرست مواد لازم، به طور همزمان به گوشت اضافه كنید و مخلوط گوشتی را خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
۳ ـ مقداری از مخلوط را با یك دست برداشته و در كف دست دیگر به شكل گلوله درآورید سپس با فشار، آن را به دایره‌ای كوچك تبدیل كنید. با این مقدار مواد لازم، شما می‌توانید ۷ عدد از این كباب‌های دایره‌ای شكل درست كنید.
۴ ـ ظرفی مخصوص مایكروفر را كه برای این تعداد كباب مناسب باشد، آماده كرده و با روغن چرب كنید، سپس كباب‌ها را كف ظرف بچینید و ظرف را بدون در، داخل مایكروفر قرار دهید و با حداكثر قدرت، آن را روی ۱۰ دقیقه زمان تنظیم كنید.
در پایان در صورت تمایل روی كباب‌ها مقداری سس گوجه‌فرنگی و جعفری خردشده بریزید و همراه پیازچه سرو كنید.
نكته: اگر كباب‌ها در این مدت زمان مغز‌پخت نشدند، مدت زمان پخت را كمی افزایش دهید.

dailys.ir_-2

طرز تهیه کتلت آلمانی برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-5
این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.
مواد لازم :

 گوشت چرخ کرده  ۵۰۰ گرم
* باگت حدود ۱۰ سانت
خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه ( در صورت تمایل )

* باگت : حدود ۱۰ سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )
طرز تهیه :
ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگت ها را بگیره )
بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( می توانید خام هم بریزید )
باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.
میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.
می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید.
توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا :
این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. ( پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد )
مواد لازم :

 سیب زمینی ۸۰۰ گرم
روغن ۴ قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه مقداری
 پیاز بزرگ  ۱ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )
* ادویه به مقدار لازم

* ادویه شامل : زیره سبز، جوز هندی، پودر سیر
طرز تهیه :
سیب زمینی را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با پوست بپزید. ( نباید سیب زمینی له شود )
(وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگر هم راحت چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته )
بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد شود.
پیاز را برش بزنید و در تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ شود!! سپس  سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید.
پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هر دو را با هم تفت دهید که سیب زمینی ها طلایی شود. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل را اضافه کرده و سرو نمایید. ( من کمی زردچوبه هم زدم )

dailys.ir_-2

طرز تهیه رول مرغ پنیری برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-6
اگر عاشق غذاهای پنیری هستید، رول های مرغی پنیری را از دست ندهید. این پیش غذای خوشمزه با صرف کمی وقت به‌ راحتی درست می‌شود.
مواد لازم برای درست کردن رول های مرغ پنیری برای ۴ نفر :

 سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
آرد ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱/۳ پیمانه
 کره آب شده  ۵۰ گرم
پنیر گودای رنده شده ۱/۲ پیمانه
پنیر موتزارلای رنده شده ۱/۲ پیمانه
پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
پودرکاری ۱ قاشق چایخوری
خمیر پیراشکی ۱۵-۱۰ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه رول های مرغ پنیری :
در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید؛ سپس تکه های مرغ را داخل آن کمی سرخ کنید تا طلایی شوند.
آرد را با شیر مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید.
پودر کاری، پیازچه خرد شده و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده، مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید.
حال صبر کنید تا سس مرغ کاملا غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیرهای پیراشکی را به‌صورت مثلث‌های بزرگ برش دهید.
خمیر را از نانوایی هم می توانید تهیه کنید.
مقداری از مواد را روی قسمت بالای مثلث قرار دهید.
مقداری از پنیر گودا و موتزارلا هم روی مواد قرار دهید. حالا خمیر را به آرامی لوله کنید.
رول‌ها را داخل سینی فر که قبلا کمی چرب کرده‌اید بچینید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا رول های شما آماده شود؛ سپس آنها را سرو کنید.
فوت و فن مهم در تهیه رول های مرغ پنیری :
بهتر است مرغ ها را ریز خرد کنید تا رول های شما زیبا تر شوند.

dailys.ir_-2

طرز تهیه گوشت و لوبیا اصفهانی برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-7

گوشت و لوبیا به سبک اصفهانی ها را اغلب در قابلمه های مسی می پزند

این میزان مواد برای گوشت و لوبیا برای حدودا ۵ نفر کافیست ضمنا گوشت و لوبیا یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است که در قابلمه های مسی پخته می شده است. هم چنین آب این غذا همراه با نان تازه تیلیت شده و مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر :

 گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد)  ۱۰۰ گرم
 سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله ۵۰۰ گرم
 لوبیا سفید ۲ پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
پیاز یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه گوشت و لوبیا :
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .
سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.
پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.
نکاتی برای پخت گوشت و لوبیا:
* در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.
* در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.
* می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

dailys.ir_-2

طرز تهیه ی مرغ پورتوریکو ( شام و افطاری رژیمی ) برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-8
مواد لازم :

 مرغ خرد شده  یک تا یک و نیم کیلو
 نمک  یک قاشق سوپ خوری
 برگ بو  یک عدد
 روغن زیتون  یک فنجان
 کره  ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز قاچ شده ۲۵۰ گرم
سرکه نصف فنجان

طرز تهیه :
روی مرغ ها نمک و فلفل بمالید و سپس آن را در روغن زیتون تفت دهید . پیازها را روی مرغ ها بچینید و سپس کره ، برگبو و سرکه را نیز به آن بیفزایید . در ظرف را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شود .

dailys.ir_-2

یک افطاری رژیمی روزه داران برای افطار ماه رمضان ۹۶

-ماه-رمضان-برای-افطار-9
مواد لازم :

 عدس  سه چهارم فنجان
 ذرت  دو فنجان
 آب مرغ  دو فنجان
 سس گوجه فرنگی  ۴۰۰ گرم
 گوجه فرنگی رنده شده ۴۰۰ گرم
سیر له شده دو تا ۳ حبه
پیاز متوسط خرد شده یک عدد
فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک عدد
پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک ) دو قاشق سوپ خوری
ادویه مخلوط یک چهارم قاشق چای خوری
زیره نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

dailys.ir_-2

مطالب مرتبط در سایت دیلی :
طرز تهیه انواع پیش غذا مخصوص افطار ماه رمضان 
طرز تهیه انواع دسر برای افطار ماه رمضان
طرز تهیه انواع غذا مخصوص سحری ماه رمضان
طرز تهیه انواع نوشیدنی و شربت مخصوص ماه رمضان
طرز تهیه انواع شیرینی مخصوص ماه رمضان

dailys.ir_-2

طرز تهیه انواع غذا برای افطار ماه مبارک رمضان ۹۶

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme
بستن تبلیغ