خانه / پزشکی و سلامت / قرص شیکوریدین برای چاقی

قرص شیکوریدین برای چاقی

-شیکوریدین-برای-چاقی-1
مشخصه ها :بی اشتهائی ، احساس ضعف عمومی ، تامین کننده قسمتی از املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن در دوران نقاهت
بیماران و تغذیه سالمندان ، بی نظمی های گوارشی ، کبدی و صفراویموارد مصرف :اشتها آور
مقویشرایط نگهداری :در دمای کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد،دور از نور و رطوبت نگهداری شود.روش مصرف :سه بار در روز هر بار یک یا دو قرص نیم ساعت قبل از غذا(به مدت ۴ الی ۸ هفته ، سپس بتدریج مصرف آن را تا قطع کامل کاهش داده و بعد از چند ماه در صورت نیاز ، مجددا به همان صورت مصرف شود)هشدار مصرف :مصرف آن در خردسالان توصیه نمی شود .
مصرف در بارداری و شیردهی منع دارد .توضیحات :تداخلات دارویی

– همراه داروهای پایین آورنده قند خون به دلیل اثر سینرژیک با احتیاط مصرف شود .

عوارض جانبی

– به ندرت واکنش های حساسیتی در ارتباط با گیاهان به کاررفته در این دارو گزارش شده است .

نکات قابل توجه

– دارو دور از دسترس اطفال نگهداری شود .
– در خردسالان ، به جای قرص شیکوریدین ، از پودر جنرال تونیک دینه استفاده شود .

اثرات درمانی و فارماکولوژی

قرص شیکوریدین با توجه به خواص مواد موثره ترکیبات آن یک مقوی اشتهاآور ، افزایش دهنده ترشح صفرا (choleretic) و دفع آن (cholagogue) ، نیروبخش و ترمیم کننده کمبودهای تغذیه ای و تامین کننده املاح معدنی لازم می باشد، این مواد سوخت و ساز مواد قندی را در بدن تقویت و با کاهش میزان قند خون اشتها را افزایش می دهند.

اجزاء و مواد موثره

قرص شیکوریدین فرآورده ای گیاهی است که از عصاره ریشه کاسنی (Cichorium intybus) ، دانه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum) و اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) تهیه شده و به میزان ۴ میلی گرم پلی فنل تام بر مبنای پیروگالل در هر قرص استاندارد شده است . ریشه کاسنی حاوی مقدار کافی مواد قندی، اینولین، لاکتوسین ، لاکتوپیکرین و املاح معدنی (کلسیم ، پتاسیم ، فسفر،سدیم ، منیزیم ، منگنز و مس) ویتامین های گروه B ، ویتامین C ، ویتامین K و دانه شنبلیله دارای قندهایی مانند استاکیوز، گالاکتومانها، ساپونین ها مانند دیوسژنین، لیپیدها، پروتیدها و نوکلئوپروتیدها، ترکیبات فسفره مانند لسیتین ، فیتین و ترکیبات ازته مانند کولین و تری گونلین می باشد که ماده اخیر می تواند مولد ویتامین pp (نیکوتین آمید) باشد. اسانس رازیانه دارای حداقل ۶۰ درصد آنتول و همچنین انیس آلدئید، دی پانتن، فنکون، فلاندرن و پینن می باشد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme