خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه انواع دسر شب یلدا ۹۵

طرز تهیه انواع دسر شب یلدا ۹۵

طرز تهیه انواع دسر شب یلدا ۹۵

شب یلدا بلندترین شب سال است و همه آن را به نام یلدا می شناسیم. این یلدای گرم در اوج سرمای زمستان مهمان همه خانه ها است و همه را دور هم جمع می کند تا با شادی و کنار هم بودن، بر تاریکی شب و نیروهای اهریمنی غلبه کنند.

سایت دیلی برای دورهمی‌های این شب زیبا، چند پیشنهاد دسر برای شب یلدا داریم که شاید دوست داشته باشید، درست کنید.

دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

مواد لازم :

 ژله آلوورا  یک بسته
 خامه صبحانه  ۱۰۰ گرم
 ژله انار  یک بسته
 انار دون شده ژله آلوورا  یک عدد

طرز تهیه :
ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7دونه های انار رو در قالب مورد نظر  می ریزیم.

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم .  بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

۵۰ گرم خامه رو با ویسک می زنیم .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش  مجددا هم می زنیم .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

همانند لایه دوم ۵۰ گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

سپس روی لایه دوم می ریزیم .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

به اندازه های مورد نظر برش می دیم .

 دسر شب یلدا ۹۵

44242

تهیه بستنی انار دسر شب یلدا

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

مواد لازم برای ۸ نفر:

 انار بزرگ  ۲ عدد
 لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
 شکر  یک و نیم پیمانه
 خامه غلیظ ۲ پیمانه

 

طرز تهیه بستنی انار :
با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.

به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.

44242

دسر ویژه شب یلدا

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

مواد لازم:

بیسکوئیت ساقه طلایی  ۱ بسته
 کره  ۱۰۰ گرم
 ژله تمشک ۱ بسته
 بستنی وانیلی  ۱ لیوان
 ژله انار  ۱ بسته
انار دانه شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر ویژه شب یلدا:
ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم و بیسکوئیت را پودر می کنیم و با  کره  مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند ، داخل یخچال می گذاریم به مدت یک ساعت سپس پودر ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم .

 

کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم .

 

زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم.

دسر شب یلدا ۹۵

44242

چیز کیک ژله ای انار

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7مواد لازم

•    ۲۲۰ گرم بیسکویت شکلاتی
•    ۸۰ گرم کره آب شده
•    ۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
•    ۸۰ میلی لیتر آب پرتقال
•    ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای
•    ۱۵۰ گرم شکر
•    ۳۵۰ گرم خامه ی فرم گرفته

مواد لازم برای رویه

•    ۵۰ گرم شکر
•    ۳ قاشق چایخوری پودر آگارآگار
•    یک پیمانه  آب
•    ۴۰۰ گرم انار دانه شده
•    ¼ پیمانه آب پرتقال
•    یک قطره رنگ خوراکی

طرز تهیه

۱٫ بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کره ی ذوب شده مخلوط کنید و داخل قالب کمربندی مربع یا گرد ۲۳ سانتی متری پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

۲٫ پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بریزید و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.

۳٫ پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا با شکر مخلوط شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را اضافه کنید، با لیسک به حالت دورانی هم بزنید و روی بیسکویت پرس شده بریزید.

۴٫ در آخر  مواد رویه را روی آن بریزید و صاف کنید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید .

۵٫ برای تهیه مواد رویه، شکر ، آگار آگار و آب سرد را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید. سپس دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۶٫ در صورت نیاز ، یک قطره رنگ خوراکی قرمز به مواد رویه اضافه کنید.

 

 دسر شب یلدا ۹۵

44242

اردور هندوانه به شکل مکعب روبیک

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7مواد لازم

 

  • ۲۵  تکه حبه قندی هندوانه
  • ۲۵  تکه حبه قندی پنیر چدارزرد
  • ۲۵  تکه حبه قندی پنیر سفید
  • ۲۵  تکه حبه قندی سوسیس
  • ۲۵  تکه حبه قندی سینه مرغ سرد

 

طرز تهیه

۱٫ ۵ ردیف ۵ تایی از هر کدام از مواد را روی هم بچینید . این اردور را با سس کم کالری یا ماست، یا پنیر خامه ای سرو کنید.

 دسر شب یلدا ۹۵

44242

ژله انار با کرم شانتی

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

مواد لازم

•    ۲ بسته پودر ژله تمشک
•    ۳ عدد انار
•    ۱ بسته پودر کرم شانتی
•    نصف پیمانه شیر

طرز تهیه

۱٫ اطراف یک کاسه کوچک را سلفون بکشید و کنار بگذارید.

۲٫ دو بسته پودر ژله تمشک را بر اساس دستور نوشته شده روی پاکت، با آب جوش و آب سرد درست کنید و داخل یخچال قرار دهید.

۳٫ در این فاصله، کاسه بزرگ تر را با دانه های انار پر کنید. ژله که کمی خود را گرفت و حالت کشسانی پیدا کرد، آن را روی انارها بریزید. کاسه کوچک تر را داخل ظرف و روی مواد فشار دهید و داخل آن را پر کنید تا سنگین شود و داخل ژله فرو برود. آن را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قراردهید.

۴٫ سپس از یخچال درآورید سلفون دور کاسه را جدا کنید کاسه را درآورید و بعد سلفون را به آرامی از ژله جدا کنید.

۵٫ کرم شانتی را با ۱ قاشق پودر ژلاتین به روش بن‌ماری آماده کنید و سریع هم بزنید و توی قسمت خالی ژله بریزید. روی مواد را صاف کنید. دوباره برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

۶٫ در آخر، ژله را برگردانید و سرو کنید.

44242

شکلات هندوانه ای

%d8%af%d8%b3%d8%b1-%d8%b4%d8%a8-%db%8c%d9%84%d8%af%d8%a7

مواد لازم

•    ۲۵۰ گرم شکلات سفید
•    ۲/۵ قاشق غذاخوری گلوکز
•    ۱۶۰ گرم شیر عسلی تغلیظ شده
•    ۷۰ گرم کره
•    ۱۵۰ گرم آجیل شیرین

طرز تهیه

۱٫ شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید و با قدرت ۶۰۰ وات به مدت ۹۰ ثانیه در ماکروویو قراردهید. در این مدت دوبار آن را هم بزنید. سپس گلوکز را اضافه کنید و به مدت ۶۰ ثانیه  در مایکروفر با قدرت ۶۰۰ وات قرار دهید.

۲٫ شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه بریزید و دو دقیقه دیگر در ماکروویو با قدرت ۶۰۰ وات بگذارید.

۳٫ شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.

۴٫ کف قالبِ ناودانی با نایلون بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب بریزید در یخچال به مدت ۶ ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت ۵/۱ سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.

44242

طرز تهیه انواع دسر شب یلدا ۹۵

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme