خانه / آشپزخانه دیلی / دستور رولت خامه ای

دستور رولت خامه ای

-رولت-خامه-ای-1-300x225

دستور رولت خامه ای

مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای

۳ عدد تخم مرغ
۷ تا ۸ قاشق غذاخوری آرد
۷ قاشق غذا خوری شکر
وانیل کمی
۱ قاشق غذاخوری آب در حال جوش
۱ قاشق غذاخوری غذاخوری عسل
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

مراحل تهیه رولت خامه ای

تخم مرغ ها را درون یک کاسه ریخته شکر و وانیل را نیز اضافه میکنیم و با همزن میزنیم کمی که پف کرد و روشن شد آب در حال جوش و عسل را اضافه کرده به همزدن ادامه میدهیم تا خوب سفید و کشدار شود

حالا آرد را که با بیکینگ پودر الک کردیم اضافه میکنیم اگر بخواهیم رولت حالت نرم مثل کیک اسفنجی داشته باشد باید آرد را فولد کنیم یعنی دورانی هم بزنیم با لیسک ولی اگر بخواهیم مثل قنادیها رولت بافت منسجمی داشته باشید نیازی به فولد کردن نیست و میتوانید با دور کند همزن مخلوط کنید

سینی رولت که ۳۰ در۴۰ هست را چرب کرده کاغذ روغنی بگذارید مایع رولت را همه جای سینی پخش کرده در فر که از قبل روی۲۳۰ درجه گرم کردید در طبقه وسط به مدت۸تا۱۰ دقیقه قرار دهید

بعد از پخت رولت را خارج کرده یک سینی رویش بگذارید تا خنک شود روی سطح رولت پودر قند بپاشید و برگردانید کاغذ روغنی را از زیرش جدا کنید و روی یک تکه کاغذ روغنی دیگر گذاشته رول کنید در دستمال بپیچید و نیم ساعت کنار بگذارید بعد رول را باز کرده داخلش خامه فرم گرفته مالیده و رول کنید و به دلخواه با خامه یا شکلات تزیین کنید

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme