خانه / خواص مواد غذایی / خاصیت جگر سفید

خاصیت جگر سفید

-جگر-سفید-1-300x249

خواص جگر سفید موضوع این بخش از مجله پزشکی اسان طب است. جگر سفید یا شش یا ریه گوسفند مسئولیت تنفس و تبادل اکسیژن و دى اکسیدکربن در گوسفند را دارد. از همین الان پیشنهاد میکنیم خیلی روی خواص جگر سفید حساب نکنید. اولویت از نظر فایده اینگونه است : گوشت کم چرب ، جگر سیاه ، جگر سفید

خواص جگر سفید چیست ؟
طبق بررسی های بدست امده میزان پروتئین جگر سفید از جگر سیاه کمتر است. جگر سفید مقدار چربى تقریبا مشابه جگر سیاه دارد. مقدار کلسترول جگر سفید شبیه جگر سیاه و بیشتر از گوشت کم چربى است. همچنین به گزارش آسان طب مقدار آهن جگر سفید از جگر سیاه کمتر است.

به گزارش آسان طب بر حسب اولویت باید بگوییم اول گوشت بخورید . بعد جگر سیاه و بعد جگر سفید .

بسیارى از افراد فکر میکنند جگر سفید، منبع ویتامین A است و برای همین ان را میخورند. اما باید بدانید که مقدار این ویتامین در جگر سیاه چندین برابر است .

طبق بررسی های بدست امده در ۱۰۰ گرم جگر سیاه حدود ۳۶۰۰۰ واحد ویتامین A می باشد. اما در ۱۰۰ گرم جگر سفید ۳۶ واحد ویتامین A هست.
خواص شش گوسفند چیست ؟
یکی از خواص جگر سفید اینست که جگر سفید حاوی ویتامین D,E می باشد. پس از مهمترین خوص جگر سفید ، رشد استخوان و رفع پوکی استخواناست.

از دیگر خواص جگر سفید وجود مقدار زیادی ویتامین B12 در ان است که باعث درمان کم خونی می شود.

ولی خب متاسفانه باید بگوییم جگر سفید یا همان شش (ریه) ارزش غذایی زیادی ندارد و همانند گوشت بعنوان یک منبع پروتئینی بری رشد بدن و عضلات مفید است. ولی جگر سیاه منبع غنی ویتامین A است و فواید خیلی بیشتری نسبت به جگر سفید دارد. جگر سیاه یا همان کبد بهتر از جگر سفید است.

اگر دچار کم خونی هستید می توانید ۲ بار در هفته جگر سیاه بخورید، ولی درحالت معمولی یک بار در هفته کافی است، چون ویتامین A آن زیاد است و مصرف زیاد آن باعث هیپرویتامینوز A در بدن و بروز مسمومیت ویتامینی می شود.

۱۰۰ گرم جگر سیاه گوسفند که با آتش ملایم پخته شده باشد، دارای ۲۲۰ کالری انرژی، ۵/۲ گرم کربوهیدرات، ۵/۳۰ گرم پروتئین و ۸/۸ گرم چربی است.

شاید اصلی ترین خواص جگر سفید رشد استخوان باشد . ولی اگر بخواهیم همه خواص جگر سفید و گوشت و جگر سیاه را بررسی کنیم باید بگوییم از بین این سه تا گوشت فایده بیشتر و ضرر کمتری دارد.

در ردیف بعدی جگر سیاه قرار دارد . نسبت به گوشت جگر سیاه خواص کم و ضررهای بیشتری دارد. ولی خب باز هم نسبت به جگر سفید بهتر است.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme