خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه برنج کته

طرز تهیه برنج کته

-تهیه-برنج-کته-1-300x200

طرز تهیه برنج کته

مواد لازم برای تهیه برنج کته
برنج ایرانی ۴ پیمانه
روغن مایع، جامد یا کره ذوب‌شده ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ ق غذاخوری
آب به میزان لازم

مراحل تهیه برنج کته
برای تهیه برنج کته، ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید و اجازه دهید حدود یکی دو ساعت خیس بخورد.
سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته و برنج را داخل آن بریزید.
روی برنج آب بریزید به اندازه‌ای که سطح آّب، به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.
۱ ق غذاخوری نمک و مقداری روغن به برنج کته اضافه کرده و آن را با حرارت زیاد بجوشانید.
وقتی آب برنج جوشید و تمام شد، حرارت را کم کنید.
دم‌کنی را روی درب قابلمه قرار دهید تا بخار آن خارج نشود و شعله را خیلی کم کنید تا برنج دم بکشد.
بعد از حدود ۳۰ دقیقه، برنج کته شما آماده است.
قبل از اینکه برنج را در دیس بکشید، مقداری روغن روی تمام سطح برنج بریزید و اجازه دهید روغن به ته قابلمه برسد.
نکته:
برنج هندی به زمان بیشتری برای خیس‌خوردن و پختن نیاز دارد. زمان لازم برای خیس‌خوردن برنج ایرانی ۲ ساعت و برای برنج هندی ۶-۷ ساعت است.
اگر از برنج دودی استفاده می‌کنید زیاد آن را نشویید زیرا عطر دود برنج از بین می‌رود.
برنج را در کل زیاد نباید شست. ۳ تا ۴ بار آبکشی برنج خشک کفایت می‌کند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme