خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه استیک مرغ

طرز تهیه استیک مرغ

-تهیه-استیک-مرغ-1-300x188

طرز تهیه استیک مرغ

مواد لازم استیک مرغ

سینه مرغ بدون استخوان : ۴ عدد
پیاز : ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد
رب : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آبلیمو : ۱/۲ پیمانه
هویج : ۱عدد

مراحل تهیه استیک مرغ

ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد.
سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.

درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.

نکات طلایی پخت استیک مرغ

در طرز تهیه استیک مرغ سعی کنید تا سینه مرغ خیلی پخته نشود تا بافت مرغ نرم مانده و به صورت آب دار کباب شود.
افرادی که خوردن گوشت قرمز برای آن ها ممنوع است می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند.
استیک مرغ را می توانید در وعده شام و نهار میل نمایید.
زمان پخت است با مرغ، حدود ۲۵ دقیقه می باشد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme