خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

مواد لازم کشک بادمجان کبابی:

-تهیه-کشک-بادمجان-کبابی-1-300x225

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

بادمجان كبابي پوست كنده
۵ عدد
پیاز داغ
دو قاشق غذاخوري
سیر
۶ حبه
كشك ساييده
۲۵۰ گرم
مغز گردوي خرد شده ۳ قاشق غذاخوري
نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهيه کشک بادمجان کبابی:

بادمجان‌ ها را روي حرارت، كباب مي كنيم.

سيرها را خرد مي كنيم و با پياز داغ و نمك و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ هاي كبابي اضافه مي‌ نماييم.

يك ليوان آب روي مواد مي ريزيم و با حرارت ملايم مي ‌گذاريم بپزند.

وقتي بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوي خرد شده را به آن اضافه مي ‌كنيم.

حال وقت اضافه كردن كشك است. اگر آب بادمجان ‌ها خشك نشده بود، كشك را رقيق نكرده داخل آن مي ‌ريزيم، ولي اگر آب آن كم بود، با نصف استكان آب، كشك را رقيق كرده و روي بادمجان ‌ها مي‌ ريزيم.

بادمجان‌ ها را هم مي ‌زنيم و با قاشق له مي ‌كنيم.

يك ربع بعد از ريختن كشك، كشك بادمجان آماده است.

آن‌ را با سير داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئين مي ‌كنيم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme