خانه / دسر / طرز تهیه کاستارد با ژله

طرز تهیه کاستارد با ژله

طرز تهیه کرم کاستارد با ژله

-تهیه-کاستارد-با-ژله-2-300x204

طرز تهیه کاستارد با ژله

مواد لازم کاستارد با ژله :

پودر کاستارد
۴ قاشق غذاخوری
شیر
یک کیلو (معادل ۵ لیوان)
شکر
۵ قاشق غذاخوری
پودر ژله ی آماده
یک بسته

مراحل تهیه کاستارد با ژله:

 

-تهیه-کاستارد-با-ژله-1-241x300

طرز تهیه کاستارد با ژله

پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم. ۴ لیوان شیر بقیه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود (حدود ۱۵ دقیقه).

مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد، می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.

وقتی مواد سرد شد، آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود و به اصطلاح ببندد.

سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم، ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم .

برای تهیه ژله، پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.

سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme