خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کیک با روکش شکلاتی

طرز تهیه کیک با روکش شکلاتی

-تهیه-کیک-با-روکش-شکلاتی-1-300x175

طرز تهیه کیک با روکش شکلاتی

مواد اولیه کیک با روکش شکلاتی:

تخم‌مرغ شش عدد
شكر ۱۵۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
وانيل ۱/۴ قاشق چايخوري
بيكينگ‌ پودر يك قاشق مرباخوري
آب جوش يك قاشق سوپخوري

مواد لازم براي رويه:

خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
روغن مايع يك قاشق سوپخوري
شكلات تخته‌اي ۳۰۰ گرم
كمپوت آناناس يك قوطي كوچك

مراحل تهيه کیک با روکش شکلاتی:

ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا مي‌كنيم بعد زرده تخم‌مرغ، شكر و وانيل را با همزن به مدت ۱۰ دقيقه مي‌زنيم و آبجوش را در حين زدن به آن اضافه مي‌كنيم و بعد سفيده را با همزن تميز شده آنقدر مي‌زنيم تا كاملا پف كند. زرده و سفيده را با ليسك به آرامي مخلوط كرده و آرد و بيكينگ‌پودر الك شده را به آن اضافه و مخلوط كرده و در فري که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۳۰ دقيقه مي‌پزيم. بعد از اين‌كه كيك كاملا خنك شد آن را از وسط به دو قسمت تقسيم كرده مقداري از خامه فرم گرفته را روي يك لايه از آن ماليده و كمپوت آناناس خردشده را روي آن چيده لايه ديگر كيك را روي آن قرار داده و بعد روي آن را خامه كشيده در يخچال مي‌گذاريم تا كاملا خنك شود. شكلات خردشده را روي بخار آب با روغن مايع ذوب كرده، بعد روي كيك سرد شده مي‌ريزيم و در يخچال مي‌گذاريم و روي آن را با ميوه دلخواه تزئين مي‌كنيم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme