خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کیک اسفناج

طرز تهیه کیک اسفناج

-تهیه-کیک-اسفناج-1-300x200

طرز تهیه کیک اسفناج

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج :

تخم مرغ ۳ عدد
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
پوره اسفناج یک لیوان
بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
هل یک قاشق مرباخوری
گلاب کمی

مراحل تهیه کیک اسفناج :

امروز با همان روش کیک اسفنجی درست کردم زرده و سفیده را جدا کردم سفیده را آنقدر زدم که جای پره های همزن بماند بعد از آن با شکر زدم مثل کرم شد زرده ها را با هل و روغن حسابی زدم و بعد کم کم به سفیده ها اضافه کردم بعد یک لیوان پوره اسفناج اضافه کردم و در آخر دو تا لیوان آرد دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کردم دورانی با لیسک هم زدم سپس داخل قالب چرب شده و در فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم.

نکته برای پخت کیک اسفناج :

اسفناج را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی حرارت گذاشتم تا پخت و بعد از سرد شدن داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme