خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کیک کاکائویی

طرز تهیه کیک کاکائویی

مواد لازم برای کیک کاکائویی

-تهیه-کیک-کاکائویی-1-300x210

طرز تهیه کیک کاکائویی

کیک کاکائویی

کره ۱۳۵ گرم یا سه چهارم پیمانهٔ ۲۰۰ میلی لیتری
شکر ۲۲۵ گرم یا یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲۷۵ گرم یا ۲ و یک دوم پیمانه
نمک اندک
وانیل به میزان لازم
کاکائو (نوع پررنگ مناسب تر است) ۱۸ گرم یا ۳ قاشق قاشق غذاخوری
بیکنیگ پودر یک قاشق قاشق غذاخوری یا ۱۲ گرم
آب سرد یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه کیک کاکائویی

۱٫ کره و شکر را با تخم مرغ همزنی در ظرف بزرگی بهم بزنید تا سفید شود، زرده ها را نیز اضافه کرده بهم بزنید.

۲٫ آرد، بیکینگ پودر، وانیل، کاکائو، آب سرد را به تدریج اضافه کرده کمی بهم بزنید تا مواد قاطی شود.

۳٫ سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود و با مواد بالا بصورت دورانی مخلوط کنید.
۴٫ مایه را در قالب ریخته به مدت ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه بپزید.

۵٫کیک را بعد از اینکه از قالب جدا کردید بر روی یک توری قرار دهید و کیک را به دو قسمت ببرید که بخار آن خارج شود.

۶٫کیک را می توان با حدود ۳۰۰ گرم خامه یا تنها با پودر قند تزئین کرد.

-تهیه-کیک-کاکائویی-2-300x300

طرز تهیه کیک کاکائویی

نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی

کیک کاکائویی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد .
کیک کاکائویی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme