خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کیک موکا

طرز تهیه کیک موکا

-تهیه-کیک-موکا-1-300x202

طرز تهیه کیک موکا

مواد لازم کیک موکا شکلاتی :

آرد ۲ لیوان
شکر ۱ و ۱/۳لیوان
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۸۰ گرم
پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس

طرز تهیه کیک موکا شکلاتی:

کره نرم شده و شکر را با همزن زده تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را جداگانه با فاصله ۱ دقیقه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در سه مرحله کمی از مواد خشک و کمی شیر به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم میزنیم مایه کیک را در قالبی که کاغذ روغنی انداخته ایم ریخته و یک ساعت در فر با حرارت ۱۷۵ درجه قرار میدهیم .

مواد کرم موکا:

کره ۲۲۰ گرم
آرد ۵ قاشق غذاخوری
خامه ۱/۲لیوان
شیر ۱/۲لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند ۲ لیوان
پودر نسکافه ۴قاشق غذاخوری

-تهیه-کیک-موکا-2

طرز تهیه کیک موکا

طرز تهیه کرم موکا:

آرد را با شیر مخلوط کرده و خامه و کاکائو را اضافه میکنیم حالا مواد را روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم زده تا غلیظ شود بعد از غلیظ شدن کنار میگذاریم تا خنک شود حالا کره نرم شده را دو دقیقه زده سپس پودرقند و نسکافه را اضافه و خوب میزنیم تا سبک شود، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده اضافه کرده تا کرم موکا یکدست شود (برای سفت تر شدن میتوان ۱۵ دقیقه کرم را در یخچال قرار داد ) حالا کیک را بعد از پخت و هنگامی که کاملا سرد شد برش میدهیم و میان هر لایه از کرم موکا و در صورت تمایل موز ورقه شده و گردو استفاده میکنیم و روی کیک را هم با همین کرم پوشانده و تزیین میکنیم و حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme