خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت

-تهیه-خورشت-بامیه-1-300x195

طرز تهیه خورشت بامیه

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه

باميه ريز يك كيلو
گوشت خورشتي ٣٠٠ گرم گوسفند يا گوساله فرقي نميكنه
پياز يك عدد
سه حبه سير
آب گوجه فرنگي يك ونيم ليوان
رب يك قاشق
آبليموي تازه نصف استكان
نمك و فلفل بمقدار لازم

طرز تهيه خورشت بامیه

پياز را نگيني خرد ميكنيم در قابلمه ريخته با يك قاشق روغن سرخ ميكنيم. وقتي پياز كمي طلايي شد، گوشت را اضافه ميكنيم. بعد از اینکه گوشت را كمي تفت دادیم سير خرد شده را اضافه ميكنيم. يك قاشق مربا خوري زردچوبه و رب را هم به مواد اضافه كرده و آب رو هم بمقدار كافي برای پخت گوشت ميريزيم و ميذاريم تا حدود يك ساعت و نيم بپزد. بستگي به پخت گوشت داره. گوشت كه تقريبا نميه پخته باميه هاي سرخ كرده را داخل گوشت ريخته و آب گوجه را هم اضافه ميكنيم.

-تهیه-خورشت-بامیه-2-300x169

طرز تهیه خورشت بامیه

نمك وآبليموي تازه را هم مي افزاييم يك كوچولو هم زده درب خورشت را میذاریم تا جا بيوفته. فقط خيلي مراقب باشيد. هم زدن زياد و كم آب بودن خورشت و شعله زياد گاز باعت له شدن و از ريخت افتادن بامیه ها و خورشت ميشه. بايد دقت كنيد آب خورشت مناسب باشه كه هي آب نريزيد. نيم ساعت هم براي باميه كافيست كه بپزه البته اگه باميه كوچك وخوبي باشه. وقتي خورشت جا افتاد با پلوي خوشمزه ايراني نوش جان ميكنيد.

نکات کلیدی خورشت بامیه

هم زدن زیاد میتونه باعث وا رفتن بامیه ها بشه. پس زیاد هم نزنید.
کم بودن آب خورشت و هی آب اضافه کردن باعث از ریخت و قیافه افتادن خورشت میشه.
زیاد بودن شعله گاز هم میتونه در وا رفتن بامیه ها تاثیر داشته باشه.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme