خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام

-تهیه-کوکو-سیب-زمینی-خام-1

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام

کوکو سیب‌ زمینی یکی از متداول‌ترین و ساده‌ترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف به شکل‌های متفاوت تهیه می‌شود. آنچه در انواع کوکو سیب‌ زمینی‌ها مشترک است، وجود سیب‌زمینی و تفاوت آن‌ها در استفاده از انواع ادویه‌جات و سبزیجات و یا حتی گوشت در پخت کوکو سیب زمینی است.
کوکو سیب‌ زمینی که با استفاده از سیب زمینی خام تهیه می‌شود، یکی از ساده‌ترین غذاها و یکی از بهترین گزینه‌ها برای زمانی است که فرصت کمی برای تهیه غذا دارید. این غذا همچنین گزینه مناسبی برای سفر و پیک‌نیک است.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب‌ زمینی خام:

سیب‌زمینی ۴ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

مراحل تهیه کوکو سیب زمینی خام:

برای تهیه کوکو سیب زمینی خام ابتدا؛ سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست بگیرید.
سیب‌زمینی‌ها را رنده زیر کنید.
پیاز را پوست کنده و رنده درشت بزنید.
آب اضافه سیب‌زمینی و پیازها را با دست بگیرید.
سیب زمینی‌ و پیاز رنده‌شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و به آن‌ها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
تخم‌مرغ را یکی‌یکی شکسته و با مواد قبلی مخلوط کنید.
داخل تابه کمی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، مایع کوکو را با قاشق به شکل دل‌خواه داخل تابه بریزید.
حرارت زیر تابه باید متوسط باشد.
وقتی یک طرف کوکو‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
بهتر است کوکوها را بعد از سرخ‌شدن، روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.
نکته:
از آنجا که در ابتدای کار آب سیب‌زمینی و پیازها را گرفتید، دیگر نیازی به اضافه کردن آرد یا پودر سوخاری به مواد نیست.
برای طعم بهتر کوکو سیب زمینی می‌توانید از مقداری سبزیجات معطر خشک داخل مواد استفاده کنید.
با اضافه‌کردن پنیر چدار و چند نوع سبزیجات دیگر به مواد اولیه این کوکو می‌توانید آن را به کوکو سیب زمینی پنیری تبدیل کنید

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme