خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر

-تهیه-کوکوی-سیب-زمینی-شکم-پر-1-300x182

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی شکم پر یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که میتوان برای پیک نیک ها تهیه کرد. این غذا بسیار خوشمزه بوده و مخصوصا گزینه مناسبی برای وعده غذایی کودکان است…

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر:

سیب زمینی آبپز……………………….۶۰۰ گرم
تخم مرغ……………………………….۱ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه ……………………به میزان لازم
مواد لازم برای داخل کتلت :
گوشت چرخ کرده …………………….۱۵۰ گرم
پیاز …………………………………….۱ عدد
قارچ …………………………………. ۱۵۰ گرم
نمک،فلفل،ادویه ی گوشت …………..به میزان لازم
فلفل دلمه ای ……………………….. نصف عدد کوچک
پنیر پیتزا ……………………………… ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری ………………………… به میزان لازم

-تهیه-کوکوی-سیب-زمینی-شکم-پر-2-300x169

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی شکم پر

روش تهیه :

سیب زمینی آب پزها را پوست کنده و با تخم مرغ ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید و کنار بگذارید…
قارچ را خرد کرده و جداگانه با اندکی روغن و زردچوبه با حرارت بالا تفت دهید.
پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه با اندکی روغن و زردچوبه تفت داده و سرخ کنید . وقتی پیازها شروع به سرخ شدن کردند گوشت، فلفل دلمه ای و ادویه را به آن اضافه کرده و مجددا تفت دهید . در آخر کار قارچ ها را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کرده و زیر شعله را خاموش کنید.
حالا از سیب زمینی ها بردارید و کف دستتان پهن کنید،مقداری از مخلوط گوشت را روی سیب زمینی ها گذاشته و اندکی پنیر پیتزا هم روی آن ریخته … دوباره از سیب زمینی ها بردارید و کف دست پهنش کنید و روی مخلوط گوشتتان بگذارید.
حالا کوکو را در پودر سوخاری گذاشته و بعد در روغن سرخ کنید.

نکات مهم:

کتلت را به هر شکلی که دوست دارید در دستتان شکل داده و فشار دهید تا به هم بچسبد دهید ،ولی مواظب باشید مواد میانی بیرون نزند.
میتوانید این کوکو را بدون پودر سوخاری نیز تهیه کنید.
بسته به ذائقه میتوانید پنیر پیتز را هم حذف کنید.
هر بار که سیب زمینی را در دستهایتان پهن میکنید ، دستهایتان را نمدار کنید تا مواد به دستهای شما نچسبد.
در صورت دلخواه، داخل این کوکو را می توانید با مایه ی ماکارونی و یا هر مواد دیگری که تمایل دارید پُر کنید.
در صورتی که این غذا را برای پیک نیکها و سفرها تهیه میکنید ، گوشت را حذف کنید و مقدار قارچ را دوبرابر کنید تا فاسد نشود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme