خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه مربا انجیر سیاه

طرز تهیه مربا انجیر سیاه

-تهیه-مربا-انجیر-سیاه-1-300x291

طرز تهیه مربا انجیر سیاه

مواد اولیه مربا انجیر سیاه :

انجير سياه ۵۰۰ گرم

آب دو و نيم پيمانه

شكر ۷۵۰ گرم

جوهرليمو ۱/۴ قاشق چايخوري

مراحل تهيه مربا انجیر سیاه:

روي انجيرها را با خلال دندان چند سوراخ مي‌زنيم و آنها را دانه‌دانه داخل يك قابلمه لعابي مي‌چينيم، سپس آب را روي انجيرها ريخته و شكر را نيز به آن مي‌افزاييم. شكر باعث مي‌شود كه انجيرها سفت شده و در اثر جوش خوردن از هم وا نروند. مربا را به مدت ۳۰ دقيقه روي حرارت متوسط مي‌جوشانيم، تا انجيرها كاملا شفاف و طلايي شوند. در انتها جوهرليمو را نيز اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيم دو قاشق مرباخوري گلاب را هم در آخر پخت به مربا اضافه كنيم.

نكتـه:

دقت كنيد كه حتما انجيرها سفت باشند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme