خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه مربای لبو

طرز تهیه مربای لبو

-تهیه-مربای-لبو-1-225x300

طرز تهیه مربای لبو

مواد لازم برای تهیه مربای لبو

لبو : ۱ کیلو گرم
گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۵ پیمانه
شکر : ۴٫۵ پیمانه
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو : ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای لبو خوشرنگ

برای درست کردن مربای لبو ابتدا لبوها را به خوبی بشویید سپس لبو ها را به شکل دلخواهتان خرد کنید می توانید لبو ها را برای تهیه مربا در صورت تمایل رنده کنید.

سپس لبو ها را در قابلمه ای مناسب بریزید و آب را به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید تا لبو ها به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند بعد از مدت زمان ذکر شده شکر را به مربا اضافه کنید و اجازه دهید تا مربا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر به همراه شکر پخته شود و قوام بیاید.
در مرحله آخر طرز تهیه مربای لبو در انتهای پخت وانیل را به مربا اضافه کنید و مربا را هم بزنید تا با وانیل مخلوط شود و بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و گلاب و آبلیمو را به مربا اضافه کنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر مربا لبو

۱٫ در صورت تمایل می توانید میزان گلاب مربا را افزایش و یا کاهش دهید.
۲٫ اگر می خواهید برای پخت مربا لبو از لبوی رنده شده استفاده کنید باید میزان آب را برای پخت مربا کاهش دهید.
۳٫ از اضافه کردن آبلیمو به مقدار زیاد به مربا لبو خودداری کنید.
۴٫ بعد از پختن اجازه دهید مربا سرد شود و سپس آن را در ظرف شیشه ای مناسبی بریزید و شیشه مربا را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
۵٫ توجه داشته باشید که در تمام مراحل پخت مربا باید درب قابلمه باز باشد.
۶٫ برای جلوگیری از ایجاد کف روی مربا می توانید یک قاشق غذاخوری سرخالی کره به مربا اضافه کنید.
۷٫ اگر تکه های لبو کوچک هستند باید مربا روی شعله گاز با حرارت بیشتر پخته شود تا مربا له نشود و اگر تکه های لبو به صورت درشت تر خرد شده اند باید مربا روی حرارت متوسط گاز پخته شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme