خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه مربای سیب

طرز تهیه مربای سیب

-تهیه-مربای-سیب-300x199

طرز تهیه مربای سیب

تاریخچه تهیه مربا به سالیان دوری باز نمی گردد زیرا یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده آن که شکر است قدمت زیادی ندارد.

از دلایل تهیه مربا حرارت دادن به میوه ها برای افزایش ماندگاری آنها در فصول مختلف سال است، اما نمیتوان دلیل اصلی باشد. در واقع هدف اصلی تهیه مربا ایجاد تنوع در سفره های غذایی خانواده هاست، مربا این روزها یکی از چاشنی های اصلی وعده ی صبحانه است که در بعضی مناطق ایران به عنوان دسر نیز سرو می شود.

یکی از نکاتی که در هنگام تهیه مربا باید در نظر گرفته شود متناسب بودن با مزاج است، از دیدگاه طب سنتی مربا به دلیل شیرین بودن دارای مزاج گرم است.

سیب میوه ای سرشار از ویتامین است و میتوان آن را به عنوان خوراکی سرشار از سلامتی نام برد، یکی از مهمترین خواص سیب حفظ طراوات و شادابی پوست است، از فواید دیگر سیب تنظیم فشارخون، درمان نقرص، درد مفاصل و … است در ادامه طرز تهیه مربای سیب را با شما دوستان عزیز به اشتراک بگذاریم.

مربا را میتوان در سفره صبحانه هر خانواده ایرانی مشاهده کرد یکی از پرطرفدارترین مرباها، مربای سیب است.

زمان تهیه مربای سیب : ۷۵ دقیقه – سطح : متوسط

مواد لازم برای پخت مربای سیب :

سیب زرد ۱کیلو
شکر ۱کیلو
آب ۳لیوان
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده به مقدار دلخواه

-تهیه-مربای-سیب-1-300x179

طرز تهیه مربای سیب

مراحل تهیه مربای سیب :

ابتدا سیب ها را کاملا شسته و پوست گرفته، هسته ها را جدا و سیب را در ابعاد دلخواه تیکه تیکه میکنیم.
در ادامه سیب ها را داخل ظرفی تمیز ریخته و برروی آنها آب و آبلیمو میریزیم، این کار از له شدن و سیاه شدن سیب ها بعد از پخته شدن جلوگیری میکند و باعث خوشرنگی سیب می شود.
آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و برروی حرارت میگذاریم تا به جوش آید، بعد از دقیقه سیب های تیکه شده را آبکش می کنیم. (سیب ها را فقط آبکش نمایید اصلا نباید آب روی آنها را بگیرید.)
سیب ها را به شربت اضافه می کنیم و اجازه میدهیم با حرارت کم پخته شود و شربت قوام آید.
نکته : زمان آماده سازی این مرحله از تهیه مربای سیب به میزان حرارت بستگی دارد .

بعد از ۳۰دقیقه از پخت مرتب حرارت را چک کنید.
در اواسط پخت گلاب و زعفران را اضافه نمایید تا مربا خوشرنگ باشد.
در هنگام پخت در قابلمه را نبندید بعد از خاموش شدن حرارت در قابلمه را باز گذاشته تا مربا شفاف شود.
نکات :

حتما گلاب را قبل از مصرف بچشید تا تلخ نباشد.
در صورت تمایل از گلاب و هل بیشتر در مربا استفاده کنید.
بعد از سرد شدن کامل آن را داخل شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
در صورتی که میخواهید مدت زمان بیشتری مربای سیب باقی بماند آن را در داخل فریزر نگهداری نمایید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme