خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

-تهیه-ناگت-مرغ-1-300x193

طرز تهیه ناگت مرغ

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی:

سینه‌مرغ
۵۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۱ حبه
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پودر زنجبیل ۱ ق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱ ق چای‌خوری
پاپریکا ۱ ق چای‌خوری
پودر سیر نصف ق چای‌خوری
زعفران ۱/۴ ق چای‌خوری
آرد سوخاری ۲-۳ ق غذاخوری
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

برای تهیه ناگت مرغ ابتدا؛ سینه‌مرغ خام را چرخ کنید.
پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
سیر را نیز رنده کنید.
پیاز و سیر رنده‌شده را همراه با تمام ادویه‌ها به مرغ چرخ‌کرده اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید و سپس به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از نیم ساعت، پنیر پیتزای رنده‌شده را نیز به مرغ اضافه کرده و ورز دهید.
در این مرحله دو راه دارید:
می‌توانید یک کیسه فریزر یا سلفون روی سطحی کشیده و آن‌ را کمی مرطوب کنید و تمام مایه ناگت را روی آن پهن کرده، قالب بزنید.
یا این‌که از مایه ناگت به اندازه گردو برداشته و در دست شکل دهید.
از هر روشی که استفاده کردید، در این مرحله آرد سوخاری را با ادویه‌جات گفته‌شده مخلوط کنید و ناگت‌های آماده‌شده را داخل آرد بغلتانید.
چند دقیقه صبر کنید تا آرد، جذب ناگت‌ها شود و حین سرخ‌شدن، جدا نشود.
داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، ناگت‌ها را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید. نیازی به غوطه‌ور کردن ناگت‌ها در روغن نیست.
ناگت‌ مرغ را با سس قرمز یا سس قارچ سرو کنید. نوش جان.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme