خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ

-تهیه-ساندویچ-مرغ-1-300x180

طرز تهیه ساندویچ مرغ

در میان انواع ساندویچ های موجود در فست فودها، ساندویچ مرغ تقریبا از همه آن ها سالم تر می باشد. اما اغلب آن چه را که در رستوران و فست فودها به عنوان ساندویچ مرغ ارایه می شود نامطمئن و ناسالم است. اما می توان این ساندویچ لذیذ را در منزل تهیه کرد. در این مطلب آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و لذیذ برای شما آورده شده است که به راحتی می توانید آن را در منزل خود تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان نمایید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ لذیذ و خوشمزه

مواد لازم ساندویچ مرغ:

سینه مرغ : ۶۰۰ گرم

گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد

پیاز متوسط : ۱ عدد

سیر : ۲ حبه

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

سس مایونز : ۶ قاشق غذاخوری

سس خردل : ۲ قاشق غذاخوری

کاهو : چند برگ
آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذاخوری

خیارشور متوسط : ۶ عدد

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

آب : ۳/۴ لیتر

-تهیه-ساندویچ-مرغ-2-288x300

طرز تهیه ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ :

سینه مرغ را همراه سیر له شده و پیاز ۴ قاچ شده و زردچوبه و آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.

سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را به مدت ۴۰ دقیقه ببندید، تا مرغ بپزد.

بعد از پخته شده مرغ، آن را بگذارید تا سرد شود، سپس مرغ را خرد کنید.

خیارشورها را نگینی خرد کرده و همراه سس مایونز و سس خردل و آب لیمو ترش در ظرفی ریخته و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس مرغ پخته و خرد شده را به این مخلوط اضافه کرده و همه را با هم هم بزنید تا به خوبی به خورد هم بروند.

این مخلوط را به مدت زمان نیم ساعت در دمای محیط کنار بگذارید تا مرغ ها طعم بگیرند.

نان ساندویچی را از وسط باز کرده و مخلوط مرغ و سس را لای نان قرار دهید. کاهوها را نیز ریز و خرد کرده روی مرغ یریزید. گوجه فرنگی ها را ورقه ورقه کنید و لای نان بر روی مواد ساندویچ مرغ بگذارید.

ساندویچ مرغ خوشمزه و لذیذ آماده سرو کردن می باشد. نوش جان

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme