خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه شربت بهار نارنج

طرز تهیه شربت بهار نارنج

-تهیه-شربت-بهار-نارنج-300x200

طرز تهیه شربت بهار نارنج

مواد لازم برای تهیه شربت بهار نارنج

عرق بهار نارنج ۲ پیمانه
شکر ۵ پیمانه
آبلیمو ۱ ق سوپ‌خوری
آب ۳ پیمانه

طرز تهیه شربت بهار نارنج با عرق بهار نارنج

برای تهیه شربت بهار می‌توانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.
وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیق‌تر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید.
بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.

مراحل تهیه شربت بهار نارنج (روش دوم)

روش دیگر برای تهیه شربت بهار نارنج این است که از آبی که از جوشاندن بهارنارنج برای تهیه مربای بهار نارنج به دست می‌آید استفاده کنید؛ به این ترتیب که باید مقداری بهار را ۳ بار و هر بار در ۲ لیتر آب، نیم ساعت بجوشانید.
سپس آن‌ها را یک شب در آب سرد بخابانید.
شکر را در سه پیمانه آب بریزید و با حرارت زیاد حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید.
سپس بهار را آبکش کنید، ولی این آب را دور نریزید.
روی بهار آبکش‌شده آبلیمو بریزید.
حالا مواد را روی حرارت زیاد بجوشانید تا مربا قوام آید.
تا اینجا مربای شما آماده شده، برای تهیه شربت، به آبی که از جوشاندن بهار نارنج بدست آمده شکر اضافه کرده و آن را قوام بیاورید.
در آخر کمی آبلیمو اضافه کنید تا یک شربت معطر بدست بیاید.
شربت بهار نارنج خانگی را در تابستان با آب و یخ بنوشیدخیلی گواراست.
این شربت معمولا به روش اول تهیه می‌شود اما اگر در حال تهیه مربای بهار نارنج هستید، در کنار آن این شربت دلپذیر و مطبوع را نیز تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme