خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما

مواد لازم برای تهیه ترافل خرما

-تهیه-ترافل-خرما-1-300x208

طرز تهیه ترافل خرما

۲۰۰ گرم خرما
۵۰ گرم گردو
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
خلال پسته، خلال بادام و پودر نارگیل برای تزیین

مراحل تهیه ترافل خرما

-تهیه-ترافل-خرما-2-300x225

طرز تهیه ترافل خرما

ابتدا هسته خرماهارو در آورده و پوستشون رو هم میکنیم.
دارچین رو به خرما اضافه میکنیم.
حالا گردو هارو خورد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم. اینکه گردو ها در چه حدی خورد شده باشن سلیقه ایه من شخصا دوست دارم گردوها خیلی ریز نباشن و زیر دندون بیان.
همه مواد رو با دست ورز میدیم تا شبیه خمیر منسجم بشن.
حالا کمی از مخلوط برداشته و با دست به شکل گلوله های کوچیک درشون میاریم.
گلوله هارو داخل خلال پسته، خلال بادوم و پودر نارگیل میغلتونیم.
در نهایت ترافل هارو داخل کپسول میذاریمشون.
این ترافل هارو میتونین داخل ظرف در بسته به مدت طولانی نگهشون دارین و همراه چای یا به تنهایی سرو کنین … نوش جان.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme