خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه آش انار بدون گوشت

طرز تهیه آش انار بدون گوشت

-تهیه-آش-انار-بدون-گوشت-1-300x225

طرز تهیه آش انار بدون گوشت

مواد لازم آش انار :

• یک پیمانه برنج
• یک کیلوگرم سبزی آش (تره – جعفری – گشنیز – نعناع)
• ۴/۱ پیمانه لپه
• ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
• نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده
• ۲ کیلوگرم انار ( یا یک پیمانه رب انار)
• یک تا دو قاشق غذاخوری گلپر
• ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن
• نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه آش انار :
۱٫ لپه، پیاز سرخ کرده، نمک و فلفل را به همراه ۴ تا ۵ لیوان آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا لپه پخته شود. سپس برنج را اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد.
۲٫ دو عدد پیاز را روی گوشت چرخ‌کرده رنده کنید و کمی نمک و فلفل بزنید و خوب ورز دهید. یک پیمانه برنج پخته شده به گوشت اضافه کنید و آنها را به شکل کوفته درست کنید. سپس کوفته ها را داخل آش بریزید.
۳٫ سبزی را پاک کنید، بشویید و خرد کنید. سپس آنها را به آش اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا جا بیفتد.
۴٫ در اواخر پخت، باید آب انارها را بگیرید و درون آش بریزید. ۵ دقیقه آخر، گلپر اضافه کنید و این آش را با نعنا داغ تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme