خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه سالاد کدو سبز با نخودفرنگی

طرز تهیه سالاد کدو سبز با نخودفرنگی

مواد لازم سالاد کدو سبز با نخودفرنگی

لوبیا سبز ۳۰۰ گرم

نخود فرنگی ۲۵۰ گرم

برگ نعناع تازه ¾ پیمانه

روغن زیتون بکر ¼ پیمانه

کدو خیاری ۳ عدد

سرکه بالزامیک ۲ قاشق سوپ خوری

-تهیه-سالاد-کدو-سبز-با-نخودفرنگی-300x215

طرز تهیه سالاد کدو سبز با نخودفرنگی

طرز تهیه سالاد کدو سبز با نخودفرنگی

روغن و سرکه را در یک شیشه درب دار ریخته، تکان می‎دهیم تا با هم ترکیب شوند. نمک و فلفل را اضافه می‎کنیم. مخلوط این مواد چاشنی این سالاد است، آن را کنار می‎گذاریم تا برای سرو آماده باشد.
لوبیا سبزها را پاک می‎کنیم و می‎شوییم. سپس آن ها را در آب در حال جوش ریخته و می گذاریم ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس نخودفرنگی‎ (منجمد یا تازه) را کم کم می‎ریزیم و می گذاریم تا ۱۰ دقیقه نرم و پخته شود.
اگر می خواهید لوبیاهای تان زودتر بپزد، آن ها را بخارپز کنید؛ در عرض ۱۰ دقیقه کامل پخته می شوند. به این صورت که یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و بگذارید جوش بیاید، بعد یک سبد فلزی به اندازه درب قابلمه را روی قابلمه گذاشته و لوبیاها را داخل آن بریزید و در سبد را بپوشانید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه بماند.
لوبیا و نخودهای پخته شده را زیر شیر آب سرد نگه می‎داریم و بعد آبکش می‎کنیم.
کدو خیاری‎های تازه را با پوست کن به صورت ورقه های نازک درمی آوریم .
مخلوط نخودفرنگی و لوبیا سبز را در بشقاب پذیرایی می‎ریزیم، با کدوهای ورقه شده به آن فرم می دهیم و چاشنی‎ای که از قبل آماده کرده‎ایم را به آن را اضافه می‎کنیم.
روی مواد را با نعناع و پنیر پارمزان تزیین می‎کنیم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme