خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه ترشی فلفل سبز

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

-تهیه-ترشی-فلفل-سبز-1-224x300

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

موادلازم برای تهیه ترشی فلفل

پانصد گرم فلفل سبز تند ، یک لیتر سرکه ، یک بوته سیر ، نمک و ترخون و نعناع به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی فلفل

سه قاشق نمک را داخل سه لیتر آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد و نمک کامل داخل آب حل شود فلفل ها را شسته و بعد از اینکه آب سرد شد فلفل ها را داخل محلول آب نمک قرار دهید و اجازه دهید که سه روز فلفل ها داخل آب نمک بمانند بعد از سه روز فلفل ها را داخل آبکش ریخته و زمان بدهید تا کامل کامل خشک شوند

سیر را حبه حبه کرده و سبزیجات را نیز پاک کنید و تمیز بشویید

دقت کنید که تمامی مواد در همه ی ترشی ها باید کاملا خشک و بدون آب باشند چون حتی اگر ذره ای هم آب داخل شیشه ترشی بماند به مرور زمان باعث کپک زدن ترشی میشود

داخل یک ظرف شیشه ای در دار تمیز یک ردیف فلفل بچینید و باقی مواد را روی آن قرار دهید همین لایه لایه گذاشتن مواد را تا زمانی که ظرف پر شود ادامه دهید بعد شیشه را با سرکه پرکرده و درب ظرف را محکم ببندید و در جایی خشک قرار بدهید بعد از پانزده روز ترشی آماده مصرف است

روش دیگری برای تهیه ترشی فلفل وجود دارد و به این ترتیب است که فلفل های سالم و بدون زده را با همان کلاهکشان برای زیباتر شدن ظاهر ترشی تمیز بشویید و بعد از شستن روی یک پارچه ی خشک و تمیز پهن کنید تا آب آنها کامل گرفته شود برای هر پانصد گرم فلفل چهار یا پنج حبه سیر آماده کنید

-تهیه-ترشی-فلفل-سبز-2-300x200

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

داخل یک ظرف شیشه ای در دار تمیز و خشک ، فلفل ها را لایه لایه بچینید و لابه لای آنها حبه های سیر به همراه سبزیجاتی که نام بردیم ( ترخون و نعناع ) را قرار بدهید

ظرف را با سرکه پر کنید به صورتیکه سرکه کاملا لابه لای مواد و روی مواد را بپوشاند

درب ظرف را گذاشته و به مدت بیست روز آنرا در یک محیط خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم خورشید قرار بدهید .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme