خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی

طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی

-تهیه-سالاد-اسفناج-ایتالیایی-1-228x300

طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی

برگ اسفناج تازه ۲ پیمانه
پنیر خامه‌ای (پنیر بز) ۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی خشک‌ ۱/۴ پیمانه
دانه کاج یا گردوی خردشده ۱ ق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد اسفناج ایتالیایی
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
سرکه سفید ۱/۳ پیمانه
پیاز قرمز رنده‌شده ۱ ق غذاخوری
ریحان تازه خردشده ۱ ق غذاخوری
سیر له‌شده ۱ عدد
نمک ۱/۲ ق چای‌خوری
فلفل ۱/۴ ق چای‌خوری

مراحل تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی

برای تهیه این سالاد ابتدا سس سالاد را تهیه کرده و کنار بگذارید.
برای تهیه سس همه مواد شامل؛ روغن زیتون، سرکه سفید، پیاز رنده‌شده، سیر له‌شده، ریحان ریز خرد‌شده، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و ان را کنار بگذارید.
برگ‌های اسفناج تازه را درشت خرد کنید.
اگر دانه کاج در دسترس نیست، به اندازه ۱ ق غذاخوری گردو را به اندازه‌ای که زیر دندان بیاید خرد کنید.
پنیر بز را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.
همه مواد را به اضافه گوجه خشک داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
سس سالاد را روی مواد داخل کاسه بریزید و تمام.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme