خانه / اخبار / طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

 

طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

 

پاستای شکم پر مرغ و اسفناج یک شام فوق العاده است که می توانید آن را با مهمان هایتان نوش جان کنید و لذت ببرید. با اینکه تهیه ی این غذا کمی زمان بر است اما به سادگی می توانید این غذا را تهیه کنید.

-شکم-پر-مرغ-و-اسفناج

پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

مواد لازم :

۲ عدد سینه ی مرغ بزرگ

یک بسته پاستای صدفی

۲ فنجان اسفناج خرد شده

۲/۱ پیاز متوسط خرد شده

۳ حبه سیر خرد شده

۱ فنجان پنیر ریکوتا

۱۰۰ گرم پنیر خامه ای

۲/۱ فنجان پنیر پارمسان

۴/۱ فنجان مایونز

۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۲/۱ قاشق غذا خوری ادویه ایتالیایی

۱ عدد تخم مرغ

۲ فنجان پنیر موزارلا

نمک و فلفل به میزان لازم

سس اسپاگتی

 

 

مراحل :

 

  1. فر را در دمای دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۲ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. سینه های مرغ را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه با نمک و فلفل آب پز کنید.
  3. یک قابلمه آب را به نقطه ی جوش برسانید, در آن نمک بریزید و پاستا را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه اجازه دهید بپزند.
  4. پاستا را درون صافی بریزید و روی آن کمی آب سرد بریزید.
  5. پاستا هایی که شکسته اند را از ظرف جدا کنید.
  6. هنگامی که مرغ ها پخته شدند آنها را برش دهید و کنار بگذارید.
  7. در یک کاسه بزرگ، مرغ، پیاز، سیر و اسفناج را با هم مخلوط کنید.
  8. در یک کاسه جدا، سس مایونز، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
  9. جعفری و ادویه ایتالیایی را به مواد مرغ اضافه کنید.
  10. تخم مرغ را به مواد مرغ اضافه کنید.
  11. ۱ فنجان پنیر موتزارلا را به مواد اضافه کنید.
  12. به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط پنیر و مرغ را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید.
  13. نصف فنجان سس اسپاگتی را کف ظرف بریزید.
  14. پاستای صدفی شکل را از مخلوطی که آماده کردید پر کنید و آنها را درون ظرف بچینید.
  15. بقیه ی سس اسپاگتی را روی صدف ها بریزید و روی ظرف را بپوشانید, سپس آن را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
  16. به دقت ظرف را از فر خارج کنید و روکش ظرف را بردارید. روی پاستا را با باقی مانده ی پنیر موزارلا بپوشانید و مجددا آن را به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  17. صبر کنید تا غذا کمی سرد شود, سپس آن را نوش جان کنید.
  18. پایان .

منبع : طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme