خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه کوکوی ماکارونی

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

-تهیه-کوکوی-ماکارونی-1-300x169

طرز تهیه کوکوی ماکارونی

مواد لازم برای کوکوی ماکارونی

کوکوی ماکارونی
ماکارونی:۶۰۰ گرم
قارچ ورق شده:۳۵۰ گرم
تخم مرغ:۷ تا ۸ عدد
سوسیس خرد شده:۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده:یک عدد
نمک و فلفل:به میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده:۱۰۰ گرم
روغن:به میزان لازم

مراحل تهیه کوکوی ماکارونی

در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی ماکارونی
کوکوی ماکارونی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
کوکوی ماکارونی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme