خانه / آشپزخانه دیلی / طرز تهیه پخت ماهی شیر

طرز تهیه پخت ماهی شیر

 

-تهیه-پخت-ماهی-شیر-1

طرز تهیه پخت ماهی شیر

 

مواد لازم برای ماهی شیر سرخ

ماهی شیر یا حلوا ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۵ حبه
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی ۱ عدد
جعفری ۱ قاشق سوپخوری
نمک و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه ماهی شیر سرخ

ماهی را تکه تکه کنید و آنها را به کمی نمک و زردچوبه آغشته کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
حالا پیاز را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم، آن را تفت دهید.
سیرها را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. دقت کنید که حرارت کم باشد تا سیر نسوزد. همین که بوی سیر در آمد کافی است.
گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید وبه سیر و پیاز اضافه کنید.
حالا نمک، فلفل، پودر کاری، پودر زیره و جعفری را هم اضافه کنید و با یک لیوان آب بگذارید که جوش بیاید.
در یک تابه جداگانه ماهی را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
ماهی تفت داده شده را به مواد در حال جوش تان اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

نکته

اگر می خواهید سردی ماهی اذیتتان نکند می توانید تکه های ماهی را علاوه بر نمک و زردچوبه با کمی فلفل هم طعم دار کنید.

نکات تکمیلی در مورد ماهی شیر سرخ

ماهی شیر سرخ جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
ماهی شیر سرخ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme